займы онлайн займ на карту займ онлайн займы на карту займы онлайн на карту микрозаймы онлайн микрозайм онлайн микрозайм на карту микрозаймы кредит онлайн на карту займ на карту онлайн кредит на карту срочный займ на карту займ онлайн на карту микрозаймы на карту

Om

Hvad er Innowells og Danbeautys Karrierecenter?

Karrierecenteret er en vidensblog for hudpleje, fodpleje, massage, spa og wellness. Karrierecenteret blev oprettet i 2009, som en ekstra service til Innowells studerende, da hovedparten ønskede at starte egen virksomhed, og derfor ønskede hjælp og idéer til markedsføring og klinikdrift. Ligeledes ønskede mange fortsat at kunne vedligeholde deres viden, også efter endt uddannelse.

Karrierecenteret blev på meget kort tid så populært, at over 600 personer besøgte det hver måned. Mange rettede henvendelse til os med positive tilkendegivelser og egne bud på ideer og oplæg til værdifuld sparring. Dette førte til at centeret i april 2011 udvidede med denne vidensblog, så også andre interesserede kunne gøre gavn af dette, og vi kunne få kommentarer/feedback på vores indlæg og artikler.

Karrierecenteret indeholder små “Tips til Succes”, inspiration og hjælp til markedsføring, gode råd, salg, service, produktinformation, viden indenfor anatomi, fysiologi, sygdomslære med mere. Kort sagt alt hvad der kan have interesse for professionelle behandlere.

Hvis du er medlem af vores Facebookgruppe får du automatisk besked når der er nyt fra Karrierecenteret. Er du endnu ikke medlem, kan du gå til Karrierecenterets forside og klikke på vores Facebook-logo, og klik herefter på “synes godt om” knappen. Alternativt kan man gratis tilmelde sig nye indlæg via vores RSS-feed.

Alt reklamemateriale er venligst udlånt af Danbeauty og vi gør opmærksom på, at Danbeauty og Innowell har ophavsret på alt materiale, billeder og tekst. Materialet må derfor kun benyttes af Danbeautys kunder og Innowells studerende og uddannede. Alle øvrige interesserede kan lade sig inspirere, men må ikke benytte materiale, billeder eller tekst. Alt materiale, billeder og tekst er beskyttet, og må derfor ikke anvendes uden skriftligt tilsagn.

Innowells studerende kan købe produkter og remedier til engrospriser hos Danbeauty.

Velkommen til Innowell og Danbeautys Karrierecenter.

Hvem står bag Innowells Karrierecenter?

Maj Mosegaard

Jeg er uddannet Fodplejer, Kosmetolog og Zoneterapeut, og har en Merkonomuddannelse med specialerne, Ledelse i praksis, Organisation, Human Ressources, Coaching i organisationer og Projektledelse. Endvidere har jeg en uddannelse som Online Marketing Manager.

Jeg startede min første hud og fodplejeklinik i 1997, og frem til 2009 har jeg flere gange åbnet, udvidet, solgt og bortforpagtet klinikker.

I 1999 åbnede jeg en traditionel kosmetologskole ved navnet Skolen for Kosmetisk Terapi, som senere udvidede til også at tilbyde uddannelser til fodplejer, massør og zoneterapeut.

I 2001 blev jeg ansat som projektleder på transformeringen af ovenstående privatskole til en blended e-learningsinstitution. I 2005 åbnede uddannelsesinstitutionen ved navn Uddannelsescenter Nord, som i 2007 blev omdøbt til Innowell, for et bedre internationalt varemærke. Siden 2007 har Innowell været blandt Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor branchen, og med mere end 700 brugere og mange tusindende login hver måned.
Siden 2005 har min jobfunktion været projektleder vedrørende globaliseringen af Innowell, samt e-learningsdesign af pædagogiske læringsmiljøer, studievejledning og koordinering.

I 2009 blev idéen om Innowell som et franchisekoncept født. Innowell skulle udelukkende beskæftige sig med teori på fjernundervisning, og den praktiske undervisning skulle outsources til kvalitetsorienterede franchisetagere/partnere i hele Skandinavien. I januar 2010 åbnede Innowell CPH, som første franchisepartner, og hermed blev Innowell splittet til eksperter i teoretisk undervisning og eksperter i praktisk undervisning. Siden er Innowell blevet leverandør af teori til flere forskellige uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Derudover er jeg projektleder og medforfatter til div. faglitteratur til undervisningsbrug, samt fungerende underviser/ foredragsholder og konsulent indenfor spabranchen.

I 2008 åbnede konsulenthuset SpaConsulting ApS, hvor jeg var direktør og medejer. Blandt SpaConsultings opgaver var bl.a. åbningen af Danmarks største spa- og wellnessafdeling på Hotel Viking i Sæby. Her var mit ansvars- og arbejdsområde strategiudvikling, udvikling af eksklusive behandlings- og produktudbud, branding, indkøb og salg, personaleudvikling, ledelse, administration og PR/ marketing.

I 2010 blev jeg projektleder for Dansk Behandlerforbund, hvor min opgave var at udvikle en foreningsstrategi og profil, samt udvikling af PR, marketing og konceptimage.

I 2011 blev de privatejede firmaer Danbeauty og Innowell ved Brian Mosegaard, samlet under SpaConsulting ApS, hvorefter Brian Mosegaard tiltrådte som Direktør.

Af bestyrelsesposter kan nævnes formandskab for IT-udvalget i Lions Club Dronninglund Ingeborg Skeel, suppleant i Dronninglund Golfklub og Næstformand i Dansk Behandlerforbund.

Min sparsomme fritid går med familien, frivilligt socialt arbejde, og golf i hyggeligt samvær med både ”dameklubben” og ”parklubben” i Dronninglund Golfklub.

Jeg er iværksætter med stort I, og en af mine allerstørste forcer er min evne til altid at se muligheder og troen på, at det nok skal lykkes, hvis bare man altid gør det bedste man kan, og altid husker at være taknemmelig og næstekærlig. “Alt hvad man sender ud kommer tilbage igen”, så man kan lige så godt gøre det ordenligt og samvittighedsfuldt fra start.

Jeg har nu været selvstændig i mange år, og har prøvet alt lige fra en klinik der næsten ikke kunne løbe rundt, til en klinik med millionomsætning. Det har været hårdt og udfordrende, men også super spændende og lærerigt. Som selvstændig gennem mange år, har jeg opbygget et stort loyalt netværk, som jeg flittigt benytter og bidrager til, og det er mit netværk, vores engagerede medarbejdere og min familie, som jeg tilegner min succes.

Jeg vil bidrage med min knowhow indenfor salg, service, marketing, klinikdrift, ledelse, strategi, personaleudvikling med mere. Ligeledes vil jeg bidrage med de markedsføringstiltag jeg udvikler for behandlere, som er kunder hos Danbeauty, så i kan lade jer inspirere.

Mille Mosegaard

Jeg er uddannet kosmetolog og negletekniker. Jeg studerer nu Lægevidenskab på Aalborg Universitet, samtidig med at jeg er uddannelsesleder hos Innowell.

Fra jeg var barn, har jeg været en del af mine forældres virksomhed, og har lige så langt tid, jeg kan huske haft arbejdsopgaver indenfor branchen. I dag arbejder jeg både som uddannelsesleder og som faglærer hos Innowell, hvor jeg underviser i anatomi, fysiologi, sygdomslære, spaterapi og kosmetologi. Dette job har inspireret mig til at skrive fagbøger, hvilket jeg har brugt de sidste par år på. Jeg har skrevet bøgerne “kosmetologi – fra interesse til profession” og “fodpleje – fra interesse til profession”. For tiden arbejder jeg på en fagbog i massage, samt vedligeholder eksisterende pensum med ny viden, og vedligeholder Innowells virtuelle læringsmiljøer med ny viden.
Da jeg var barn læste jeg mange bøger og drømte om selv at skrive bøger, men at det skulle blive faglitteratur frem for skønlitteratur, havde jeg ikke lige forestillet mig 🙂

Min store interesse for skønheds- og velvære faget, kombineret med mit studie på universitetet, gør at jeg holder mig opdateret med den nyeste forskning og viden, og denne viden bidrager jeg med til både Innowell og Danbeauty.

Hos Danbeauty er det mig som vedligeholder hjemmesiden www.danbeauty.dk og skriver nyhedsbreve. Ligeledes står jeg for alt export og import af varer fra hele verden til Danbeauty.
Mit job hos Danbeauty består ofte af rejser til udlandet, hvor jeg deltager på diverse messer og kongresser, for at se hvad der rører sig i branchen.

Jeg vil løbende skrive artikler om nyeste forskning indenfor branchen og komme med produktanmeldelser og nyheder fra Danbeauty. Jeg modtager gerne spørgsmål eller ideer til artikler. Skriv gerne til mig gennem Karrierecenterets Brevkasse.

Mit arbejdsliv, studieliv og min fritid er en sammensmeltet enhed, hvor der ikke er megen fritid, men motion, networking, kæreste, familie og venner er en vigtig del af mig og min fritid.